De ukelele is een ideaal instrument om te leren spelen, zeker als je graag wil zingen en spelen tegelijk. Het is makkelijk te leren en heeft een supersound. Maar zelfstudie wordt al snel een doolhof, dus helpt de Uke Salon je met Workshops, tutorials, akkoorden sheets en ukelele lessen.

De Uke Salon is een vertrouwde plek om de ukelele wereld binnen te stappen. Of je al begonnen bent met leren spelen of nog nooit een instrument hebt aangeraakt: de Uke Salon helpt je op weg!

Workshop + high tea 24 februari

Workshop alert🙋🏻‍♀️
Vrijdag 24 februari, 13.30u geef ik een ukulele workshop voor beginners🎵
We gaan ruim een uur lekker muziek maken op de uke en erna kun je genieten van een heerlijke high tea, verzorgd door De Prullenkast, in Oudemolen, Brabant.
40, 95 per persoon.

Wil je ook meedoen of meer info? Stuur me een berichtje!✌️

Ukelele Workshops

De ukelele is het instrument wat iedereen er leuk uit vindt zien en graag wel eens even wil vasthouden en ja het is echt zo, voor je het weet speel je zo een liedje weg en ben je helemaal verkocht. Zit je er al een tijdje aan te denken om eindelijk de uke te ontdekken, schrijf je dan ook in voor een workshop. Ervaring is niet nodig 🙂

Vier je binnenkort een feestje met vriendinnen of familie? Dan kom ik graag een ukelele workshop op jouw locatie geven, thuis in de keuken of lekker in de tuin, alles is mogelijk!

Ukulele Play Along

Your First Uke

Everybody should have and play a ‘uke’, it’s so simple to carry with you and it is one instrument you can’t play and not laugh!

George Harrison

Brand New

Nieuw in de shop is deze mooie handgemaakte ukelele ketting.

Ik was zelf al een tijdje op zoek naar een mooi ukelele sieraad, maar dat was niet zo makkelijk te vinden. Daarom heb ik een Schiedamse juwelier gevraagd deze te maken voor me, zoals ik in m’n hoofd had.

Een luxe uke cadeautje voor jezelf, of iemand verrassen wordt een feestje met deze zilveren ketting van 925 sterling silver en ukelele gesneden uit zilver.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.