Uke Salon Member

Wat nou als je eigenlijk gewoon graag je repertoire wilt uitbreiden met toffe songs, maar je weet niet waar te beginnen op youtube? En al die reclames tussendoor: daar zit je ook helemaal niet op te wachten. Dan is een Membership op de Uke Salon wat voor jou.

Als Uke Salon Member krijg je elke maand 3 nieuwe liedjes met video en bijbehorende akkoorden sheets & lyrics. Zo leer je in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt de leukste liedjes. En superhandig bij een membership op de Uke Salon is dat je altijd je vragen direct kunt stellen per mail aan mij.

Het Uke Salon membership is dus net dat beetje extra steun dat je nodig hebt, bij het uitbreiden van je repertoire. Opzeggen kan op elk moment en inschrijven natuurlijk ook

Uke Salon Member PLUS

Voor de Uke Salon member die ook graag privéles wil volgen is er Uke Salon Member PLUS. Als PLUS member krijg je iedere maand 3 nieuwe liedjes met video en bijbehorende akkoorden sheets & lyrics PLUS een live online (zoom) les van 20 minuten. Dus wil je graag wat meer begeleiding bij het leren spelen van de ukelele, maar je wilt ook weer niet elke week een les, dan is dit pakket iets voor jou.