Ukelele les bij de Uke Salon

Ukelele les neem je bij de Uke Salon. We beginnen met de basis en gaan snel door met het leren spelen van je favoriete songs. Sing & Play, want het begeleiden van jezelf is het leukste wat er is! Veel mensen vinden het ook enorm spannend om te zingen, maar dat voelt steeds comfortabeler met deze uke lessen.

Locatie

De lessen zijn bij mij thuis in Schiedam of in Oudemolen, Noord Brabant. Een les voor volwassenen duurt 30 minuten. Kinderen vanaf 11 jaar hebben een les van 20 minuten. Heb je liever een uur les? Bij jou thuis? Of liever online? dat kan allemaal in overleg.

Groepslessen, duolessen zijn mogelijk in overleg. Zo leuk om samen met je vriendin, tante of kind liedjes te leren spelen. In een duo- of groepsles leer je veel van elkaar en motiveer je elkaar natuurlijk ook! Wil je alvast meer info over een van deze lessen, stuur me dan een mail en/of abonneer je op de nieuwsbrief.

Tarieven

Proefles ukelele (live)

Neem een proefles ukelele en kom erachter of je ook superblij wordt van de uke. Een eigen ukelele is dan nog niet nodig, die leen je van mij. De proefles duurt 30 minuten. Daarna kun je beslissen of je les wilt.

10 Euro (volwassen)

10 Euro (kinderen)

Starterspakket 5 x les

Flexibiliteit is fijn. Weet je nog niet precies hoeveel tijd je hebt voor ukelele les, dan past het starterspakket bij jou. Hoe meer lessen je afneemt hoe meer korting op 1 les.

120 Euro (volwassenen)

100 Euro (kinderen /20 min)

Lespakket 10 x les

Ukelele les en veel liedjes leren die jij leuk vindt: Sing & Play, daar kom je helemaal aan toe met dit lespakket. Daarbij krijg je ook een gratis Membership op de Uke Salon.

230 Euro (volwassenen)

190 Euro (kinderen /20 min)